yr spa

YR Spa

 

Produktinfo: YR Spa

 

YR SPA FACIAL PEELING MASK | 50 ml

Beskrivning: Ansiktsbehandling med duoeffekt. Dubbelverkande behandling baserad på enzymer från papya, risgranulat och frön från svartavinbär, både för peeling och mask. Produkten används som en ansiktspeeling varefter man kan välja att låta produkten sitta kvar med funktionen av en ansiktsmask i 10-15 min.

Användning: Rengör huden först med cleansing lotion och ansiktsvatten. Medan huden är fuktig, ta ca 1 tsk med peeling/mask, och jobba in produkten med fingertopparna i små cirkelformade rörelser över hela ansiktet. Undvik precis vid/eller nära ögonen. 

Ta dig tiden när du peelat klart och låt produkten verka på huden i 10-15 min innan du sköljer av med ljummet vatten. Handdukstorka och spraya ansiktshuden med YR SPA Lemon Facial Water, innan du smörjer in med en ansiktskräm.

 

YR SPA CLEANSING LOTION | 200 ml

Beskrivning: Rengöringslotion med vegetabilisk bas för känslig och torr hud. Produkten innehåller extrakt från Älggräs som hjälper till att skydda och ge huden skonsam omsorg.

Användning: Skölj ansiktet med vatten, ta några pumptryck med lotion och jobba in det i ansiktet metodiskt och noggrant. Ta lite tid på dig så makeup och smuts verkligen får tid att släppa taget om din hud, och mer noggrant på ögonen om du använt mascara. Skölj av lite med vatten och fortsätt jobba in lite till, och sedan skölj av rikligt med vatten. Handdukstorka lite lätt.

 

YR SPA LEMON FACIAL WATER | 200 ml

Beskrivning: Ansiktsvatten som återfuktar genom att tillföra huden naturlig fukt ( NMF). Baserad på naturligt balanserat och oprocessat citronvatten och lingonfröolja. Produkten kan både användas som toner och som uppfriskande ansiktsvatten för att få en piggare känsla. Kan även användas över makeup för att fästa den.

Användning: Produkten har en väldigt praktisk pump på sin flaska. Det gör att du kan använda den på flera sätt. Efter en dag med makeup och du behöver rengöra huden ordentligt, så spraya ansiktsvattnet på en bomullspad för att noggrant torka hela ansiktet efter Cleansing Lotion och vanligt vatten. Tänk på att vanligt vatten (från våra kranar) ofta har mycket kalk i sig, vilket gör att ansiktsvattnet betydelse är mycket viktigare än vad många tror. Det gäller att få bort även kalken från huden, så att hudytan blir så ren som möjligt. 

På morgonen kan du bara spraya produkten direkt i ansiktet, för en uppfräschning. Innan du lägger din ansiktskräm.

 

YR SPA MULTI LIFT FACIAL SERUM | 20 ml

Beskrivning: Ett ansiktsserum för den som vill ha en rejäl ”fuktbomb” som hjälper huden att miniminera linjer. Serumet innehåller en rad högteknologiska ingredienser, och även naturligt enbärsskottsextrakt med hög koncentration av antioxidanter, som hjälper huden att bibehålla fukt under lång tid. Serumet används bäst under ansiktskräm.

Användning: Efter att du rengjort huden väl, droppa några droppar av serumet på fingertopparna, och smörj in hela ansiktet och hals.

 

YR SPA MULTI NUTRIENT FACIAL CREAM | 60 ml

Beskrivning: Multi-intensiv och rik kräm för torr och känslig hud. Innehåller näringsrika och mjukgörande naturliga oljor av blåbär- och lingonfrö, hjortron och avokado samt organiskt Shea-smör. Innehåller även extrakt från kapris-knoppar, som hjälper till att motverka ödem, brännande känsla och eventuell rodnad i huden. Utvecklad för att lugna reaktionskänslig hud.

Användning: Efter noggrann rengöring av huden, spraya lite lätt med Lemon Facial Water i ansiktet. Medan huden är fuktig, smörj in hela ansiktet och halsen för att få in fukt i huden. Om du vill ha extra med fukt, lägg på lite YR Spa Multi Lift Facial Serum först, innan ansiktskrämen.

 

YR SPA ANTI-AGE MOISTURIZER | 60 ml

Beskrivning: En anti-age fuktkräm för normal till känslig hud. Innehåller en rad  högteknologiska peptider som hjälper huden att bibehålla fukten länge och därigenom öka motståndskraften mot rynkor. Innehåller även blåbär- och lingon fröolja som bidrar med E-vitamin och antioxidanter.

Användning: Efter noggrant rengjord hud, och en något fuktad hudyta (Spraya YR Spa Lemon Facial Water först) smörj in den härliga ansiktskrämen i hela ansiktet och hals. När du känner att du vill ha ytterligare fukt, smörj in ansiktet med YR Spa Multi Lift Facial Serum innan ansiktskrämen, då får du den ultimata anti-rynk vården.

 

YR SPA DUO ACTION GEL | 15 ml

Beskrivning: Dubbelverkande roll-on för ögonlinjer och uttrycksrynkor. Fuktighetsbevarande gelbas gör huden uppstramad och sval. Med ljungextrakt som tillför stor mängd antioxidanter. Gelen innehåller peptider som motverkar både finare uttryckslinjer runt ögonen och djupare linjer som till exempel ”argrynkan” mellan ögonbrynen.

Användning: När du rengjort din hud, innan du smörjer in ansiktet med din ansiktskräm. Då rollar du på de områden du vill få hjälp. Runt ögon, runt mun, arga rynkan etc. Låt torka, sedan smörj in ansiktet med ansiktskräm. Produkten rekommenderas för en lite mer mogen hud, där åren börjar ge spår i huden. Från ca 35 år och uppåt.

 

YR SPA SHOWER FOAM | 180 ml

Beskrivning: Milt och mjukt skum för hela kroppen, baserad på bland annat ljungextrakt som innehåller antioxidanter och hämmar inflammationer. Produkten ger fukt, och bevarar fukt genom NMF faktorer.

Användning: Lyxigt skum som man använder när man tvättar hela kroppen. Produkten torkar inte ut huden, som en vanlig duschtvål eller gel gör.

 

YR SPA BODY PEELING | 150 ml

Beskrivning: Effektiv rengöring för hela kroppen med runda vaxkorn av naturliga råvaror som bivax, carnauba och jojoba. Ger motion till kroppens hud så den blir välmående och spänstig.

Användning: I duschen för daglig peeling av kroppshuden. Den fungerar också som en ren- görare då produkten löddrar lätt. Skölj av med ljummet vatten. Peela gärna hela kroppen innan du kryper ner i badkaret med YR Spa Bathmilk, eller för att få den bästa ytan innan du smörjer in dig med YR Spa Body Cream.

 

YR SPA BODY CREAM | 150 ml

Beskrivning: Näringsgivande, lyxigt mjukgörande krämig kroppsprodukt. Innehåller band annat blåbär, en, bivax och sheasmör.

Användning: Efter dusch eller bad, när du handdukstorkat dig, smörj in dig omsorgsfullt med denna sköna kräm på hela kroppen.

 

YR SPA DEODORANT | 75 ml

Beskrivning: Mild deodorant med rosmarin. Deodoranten är fri från Aluminiumklorid. Avvakta en stund med applicering efter rakning om du har känslig hud. Använd efter dusch eller vid behov, torka torrt under armarna och rolla på deodoranten.

Användning: När du tvättat dig under armarna, handdukstorka och rolla på produkten.

 

YR SPA BATH MILK | 100 ml

Beskrivning: Mjukgörande för sköna bad. Baserad på näringsrik raps-och solrosolja som både är skyddande och mjukgörande för huden. Rapsolja innehåller bl.a. höga halter växtsteroler som motverkar hudirritation.

Användning: Fyll upp badkaret och dosera med två kapsyler av för ett normalt badkar. 

Duscha och eller tvätta dig först. Sedan glider ner i det sköna varma och rogivande badvayynet. Koppla av i minst 20 minuter. När du är klar, kliv upp och handdukstorka dig och sedan kan du direkt gå och lägga dig. Du behöver inte smörja dig med någon lotion eller kräm på kroppen. Din hud på kroppen är redan tillräckligt välmående av badmjölken.