yr hår

YR Hår

 

Produktinfo: YR Hår

 

YR SCHAMPO | 250 ml / 50 ml

Beskrivning: Ett fantastiskt schampo baserat på modern teknologi med milda tensider. Det är helt sulfatfritt. Ämnat för moget hår, som varit med om det mesta. Produkten är designad för att hjälpa behandlat och färgat hår, skyddar mot slitage och att färg stannar kvar längre. Produkten är anpassad för att hjälpa en torr och trött hårbotten.

Användning:  Blöt håret ordentligt, därefter ta du en lagom klick utifrån hur mycket hår du har. Massera in och skölj ur. Gör om ritualen en gång till, jobba in schampot lite mer då så att det löddrar ordentligt, jobba ut på längder om du har sådana, och även i hårbotten. Skölj ur ordentligt.

 

YR LEAVE-IN BALSAM | 250 ml / 50 ml

Beskrivning: Ett hår balsam som lämnas kvar i håret, så att det går lättare att reda ut. Produkten innehåller bland annat Argan olja som hjälper ett trött, färgat och slitet hår att bli mjukt, fylligt och glansigt utan att håret blir tungt och platt.

Användning: Efter schamponering, handdukstorka håret lätt, ta ca en tsk (beroende på hur mycket hår du har) och krama in det i toppar och längder runt om i håret. Undvik hårbotten! Ta borste eller kam och red ut håret.

 

YR PRESTYLING | 100 ml / 50 ml

Beskrivning: Gör att håret känns tjockare och enklare att frisera. Den innehåller en del fixative som gör att håret fixeras som i vanlig hårspray. Fixativet gör att frisyren sitter bättre. Den innehåller också en del vaxer som gör håret mer följsamt om man t ex vill sätta upp håret och vill få det mindre spretigt. Man kan använda produkten till att ”krama fram” lockar och/eller för att få håret att kännas mer fylligt. Det är en svår balans att få fram en produkt som skall ge mer ”body” till håret utan att håret tyngs ner av ”för mycket produkt” Det är just denna balansen som denna produkten erbjuder.

Användning: På nytvättat och fuktigt hår. Spraya direkt i håret, runt om. Håll flaskan ca 15-20 cm från håret. Föna eller lufttorka håret.