yr bas

 

Produktinfo: YR Bas

 

UTGÅENDE PRODUKTER

YR BAS EYE MAKEUP REMOVER | 100 ml

Beskrivning: Makeup rengöring med kokosnötsolja, vete och sockerbetor. Innehåller även organisk Rapsolja för dess E-vitamin och närande egenskaper. Produkten är både skonsam och effektiv på samma gång.

 

YR BAS CLEANSING LOTION | 200 ml

Beskrivning: En rik rengöringslotion med organisk Solrosolja som är både skyddande, näringsrik och mjukgörande. Produkten innehåller flera vegetabiliska oljor som milt avlägsnar smuts, orenheter och make-up. Då lotionen har ett hudnära pH-värde är den extra skonsam mot huden och kan därför användas både på halsen och i ansiktet.

 

YR BAS FACIAL TONER | 200 ml

Beskrivning: Fuktighetsbevarande, alkoholfritt ansiktsvatten med kanel som har en uppfräschande och sammandragande effekt på huden. Avlägsnar effektivt rester av ansiktsrengöring och make-up, plus att det har en återfuktande inverkan på din hud. Lugnar och återställer hudens pH-värde och ger den en hälsosam lyster.

 

YR BAS BOOSTING DAY CREAM | 50 ml

Beskrivning: Vårdande ansiktskräm med Q10 och Antarcticine. Intensivt återfuktande och vårdande kräm som stimulerar hudens cellförnyelse. Q10 har en starkt antioxidant påverkan och skyddar mot fria radikaler och för tidigt åldrande. Glycoproteinet Antarcticine boostar det naturliga kollagenet metabolism vilket resulterar i en slätare och fylligare hud.

 

YR BAS ENRICHING NIGHT CREAM | 50 ml

Beskrivning: Skyddande och vårdande ansiktskräm med Q10 och Gatuline RC som reparerar huden och ger den näring. Avokadoolja, mandel- och sesamolja skyddar huden samt håller den smidig och mjuk. Gatuline RC (extrakt från bok-knoppar) motverkar ålderstecken samt ger huden energi och optimal återfuktning.

 

YR BAS EYE GEL | 15 ml

Beskrivning: Vårdande och svalkande ögongel med extrakt från askbark. Askbark stimulerar hudens mikrocirkulation och verkar mot mörka ringar, linjer, svullnader, påsar och andra trötthetstecken kring ögonen. Askbark är även fuktighetsbevarande som naturligt skyddar huden mot uttorkning genom dess NMF ( Natural Moisturizing Factor). 

 

YR BAS INSTANT REPAIR | 20 ml

Beskrivning: Multifunktionell universalkräm speciellt för utsatta och torra partier. Skyddar och vårdar uttorkad hud. Baserad på närande bivax med E-vitamin som skyddar mot fria radikaler som har en reparerande, helande och lugnande effekt.

 

YR BAS SHOWER CREAM | 250 ml

Beskrivning: En härligt krämig duschkräm som tillför fukt och skyddar huden. Vårdande solros- och olivolja  ger näring, återfuktar, mjukgör och skyddar din hud. Det hudnära pH-värdet gör dessutom att den passar för att milt rengöra hela kroppen – även ansikte och hals.

 

YR BAS BODY LOTION | 250 ml

Beskrivning: Mjukgörande body lotion med persikokärnolja och Ginkgo Biloba: en behagligt vårdande och återfuktande hudkräm för hela kroppen. Persikokärnolja och organisk avokadoolja har närande och mjukgörande egenskaper och Ginkgo Biloba stimulerar blodcirkulationen i kapillärerna.

 

YR BAS BODY OIL | 150 ml

Beskrivning: Näringsrik och lättabsorberad olja för hela kroppen. Innehåller Avokadoolja och Rapsolja som vårdar huden och ger den frisk lyster. Lavendelolja som bidrar med vårdande och lugnande egenskaper. Rosmarinolja som innehåller naturliga antioxidanter och hämmar inflammation i huden och Jättenattljusolja som har återuppbyggande egenskaper. Tillsammans bildar de en balsamkur som efterlämnar din hud mjuk och smidig.

 

YR BAS DEODORANT | 50 ml

Beskrivning: Mild och effektiv deodorant som är långtidverkande och motverkar både fukt och lukt. Innehåller Rapsolja med naturligt vitamin E och hudvårdande växtsteroler. Deodoranten är skonsam och lämpar sig väl för en nyrakad och känslig hud. Utan alkohol.