1997

2003

2010

2013

2016

År 1995 grundades YR Hudvård och i 1997 lanserades de första produkterna. Marknaden välkomnade dem med stor entusiasm och försäljningen tog fart. Redan från början var min vision att ligga i framkant. Några produkter som var djärva föregångare då, har visat sig utvecklas till heta och storsäljande klassiker idag 20 år senare – kroppsoljan och serum-produkterna. Dagens YR SPA Multi Lift Facial Serum är en direkt avkomma av varianter från 1997.

 

"Lätt nostalgisk tittar jag på dessa bilder och tänker på att vi då stack ut hakan rejält på marknaden med både en ny kroppsolja och exotiska serum-produkter".

Modellbilder från tidigare kampanjer och serier:

Peka på bilden för info. Klicka på bilde för förstoring. Klicka på pilen för fler bilder.

1/3

Under årens lopp har YR och Yvonne Ryding, och produktserierna vuxit sig allt starkare. De höga ambitionerna från starten är desamma och Yvonne vilar inte på lagrarna från att utveckla och uppgradera sina hudvårdsprodukter. Nya produktserier har nyligen introducerats på marknaden och nya recept utvecklas i skrivande stund för framtida behov och krav.

 

YRs hudvårdsprodukter sprider sig och den unika hudvårdserien från norr, utvecklad av en legendarisk Miss Universum-vinnare from Sweden, väcker nyfikenhet på allt fler marknader.