Sortiment

YR SPA – EN SKÖN STUND HEMMA

YR Spa är en hudvårdsserie avsedd för apotekens krav och regler. De 12 olika hudvårdsprodukterna för ansikte och kropp är svensktillverkade och innehåller organiska/naturliga ingredienser från den nordiska naturen. YR Spa riktar sig till "HEN" ung som mogen hud. Samtliga produkter är baserade på vår egen filosofi sedan 20 år tillbaka, det vill säga med naturligt och organiskt uppbyggda recept. Vi kallar det "naturlig hightech” och det bygger på högkvalitativa recept med inslag av bland annat blåbär, ljung, lingon och andra nordiska växtextrakt samt vegetabiliska oljor. Vi använder även aktiva ämnen i terapeutiska doser – den dosering av ämnet som krävs för att få dokumenterade terapeutiska resultat. Alla produkterna har en anti-allergen doft som Yvonne utvecklat på egen hand tillsammans med sina döttrar. Produkterna är fria från parabener och mineraloljor. 

Innehåll och förpackningar är valda med omsorg för att uppfylla hållbara och miljömässiga krav.

YR HÅR – AMELIA & YVONNE

YR Hår är vår senaste produktserie som är framtagen i samarbete med svenska modemagasins grundare, Amelia Adamo. Serien består av hårprodukter baserade på modern teknologi, fria från sulfater och med milda tensider och designade för att hjälpa redan behandlat hår och torr hårbotten. Produkterna  passar alla hårtyper.

Innehåll och förpackningar är valda med omsorg för att uppfylla hållbara och miljömässiga krav.

 

YR BAS – KLASSISKA SERIEN (UTGÅENDE SERIE)

YR Bas är en bred och grundläggande hudvårdsserie avsedd för unga och mogna kvinnor. Serien består av 11 produkter för både kropp och ansikte, alla med en anti-allergen doft som Yvonne utvecklat på egen hand tillsammans med sina döttrar.
Produkterna är baserade på naturliga ingredienser, växtextrakt och vegetabiliska oljor. Recepten blandas med aktiva ämnen i terapeutiska doser. Alla produkterna är fria från parabener, vaselin och paraffin. Produkterna passar alla hudtyper.

Innehåll och förpackningar är valda med omsorg för att uppfylla hållbara och miljömässiga krav.

 

YR Bas till YR Spa