Ansiktsbehandling Hemma

November 30, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni vet att våra produkter innehåller naturliga/organiska ingredienser och är svensktillverkade. Alla kan använda våra produkter ung som mogen hud, han, hon och hen. Antingen för att ge resultat eller för att förebygga huden. Självklart skydda och vårda huden på bästa sätt.

 

YR SPA

 

Varför inte unna sig en spa kväll/dag hemma under julen!?  

 

 

Spa stund hemma:)

Skapa en mys-känsla i badrummet/hemmet:

-Sätt på lugn meditativ musik

-Tända ljus

-Skär upp en fruktskål & kanske något gott att dricka

 

YR SPA Ansiktsbehandling Hemma

 

Börja med att rengöra Ansiktet:

1)YR SPA Cleansing Lotion

Använd denna produkt först som en Remover för ögonen om du har maskara. Tar två pads och häll lite ljummet vatten på dessa, sedan pumpa ut lite Cleansing Lotion på padsen, sätt de på varsitt öga under tiden du blundar och håller padsen där en stund. Sen torkar du av maskaran försiktigt. Skölj ansiktet med vatten, ta några pumptryck med Cleansing Lotion och jobba in det i ansiktet metodiskt och noggrant. Ta lite god tid på dig så makeup och smuts verkligen får tid att släppa taget om din hud, och var mer noggrann på ögat om du använt maskara. Skölj med lite vatten och fortsätt jobba in det lite till, därefter skölj av rikligt med vatten. Handdukstorka lite lätt.

 

2)YR SPA Lemon Facial Water

Använd sedan Lemon Facial Water spraya ansiktsvattnet på två bomullspads för att noggrant torka hela ansiktet efter rengjort huden med Cleansing Lotion och sköljt med vanligt vatten. Tänk på att vanligt vatten från våra kranar ofta har mycket kalk i sig, vilket gör att ansiktsvattnets betydelse är mycket viktigare än vad många tror. Det gäller att få bort även kalken från huden, så att hudytan blir så ren som möjligt och inte torkar ut huden.

 

Har du badkar? Tappa upp ett bad och njut av stunden under tiden du har peeling/masken (Använd vår YR SPA Bathmilk i badkaret så får du en fin och len hud när du går upp från badet).  Annars ta en skön dusch och peela ansiktet under tiden du tvättar kroppen med YR SPA Shower Foam eller peelar kroppen med YR SPA Body Peeling.

 

3)YR SPA Face Peeling/Mask

Efter att ha rengjort ansiktet och fortfarande är lite fuktig eller spraya lite extra Lemon Facial Water i ansiktet så du lättare kan peela huden, tag ca 1 tsk peeling/mask, och jobba in produkten med fingertopparna i små cirkelformade rörelser över hela ansiktet. Undvik precis intill eller nära ögonen! Ta dig tid, när du peelat klart, låt produkten verka på huden i 10-15 min innan du sköljer av med ljummet vatten och sedan handdukstorka ansiktet.

 

4) YR SPA Lemon Facial Water - Spraya ansiktet för att ge huden ren fukt och svalka huden efter Peeling/Masken.  TIPS: Du kan spraya produkten direkt i ansiktet, som en uppfräschning innan du lägger din ansiktskräm eller om du vill använda produkten som en mist efter att lagt din makeup för dagen eller under dagen.

5)YR SPA Multi-Lift Facial Serum (kan användas dag och natt) Kan även användas enbart som dag + natt produkt på en fet/oljig hud. Den hudtypen behöver inte fett, utan bara fukt.

Ta några droppar serum med pipetten och applicera in det otroligt dryga serumet i hela ansiktet. Inkluderat runt ögonen och ner på halsen. Därefter applicerar du ansiktskräm över serumet.

 

6a) YR SPA Multi-Nutrient Facial Cream För: Normal till torr hud, känslig hud. Smörj in hela ansiktet och halsen med produkten för att få återhämtning, fukt och skydd till huden. (Kan användas som dag och nattkräm) Eftersom den denna produkt är lite fetare är denna perfekt att avsluta denna behandling när du gjort den på kvällen, då får huden en fin återhämtning och huden känns som ny när du vaknar.

 

Eller:

 

6b) YR SPA Anti-Age Mosturizer För: För normal till fet hudtyp, även känslig hud. Smörj in ansiktskrämen i hela ansiktet och på halsen. (Kan användas som dag och nattkräm). Om du använder både Multi-Nutrient Facial Cream & Anti-Age Mosturizer så rekommenderar vi Anti-age på dagen och Multi-Nutrien på kvällen.

 

Avsluta med:

7) YR SPA Duo Action Gel (Kan användas som dag och natt) runt ögonen och uttrycksrynkor för att förebygga och motverka uppkomsten av rynkor. Rollen är en fantastisk kylande effekt som svalkar och dämpar svullnad. Perfekt avslutning på ansiktsbehandlingen.

 

Mer info om produkterna och vad produkterna har för fantastiska egenskaper gå in på vår hemsida: www.yvonneryding.com

 

Lättast info om varje produkt hittar ni på vår:

SHOP

Gå i på produkten och där har ni flera flikar att läsa om produkten ni är intresserad av. 

Gå nu och ta en kopp te eller varför inte lite varm glögg och njut av din fräscha, lena och mjuka hud!

 

KRAM// Yvonne & Sandra 

Yvonne Ryding Cosmetics AB

 

Instagram: @yrskincare Facebook: YR skincare

 

Please reload

Senaste inlägg:

2017-12-11

2017-10-09

Please reload

Arkiv:
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon