SPA HEMMA MED YR SPA

October 23, 2017

 

– En skön stund hemma: Vi jobbar med begreppet "compact spa" som bygger på idén att du skall kunna skapa dig en skön och mysig stund för dig och din hud hemma i badrummet. Oavsett om du har ett stort eller litet badrum. Vi vill göra det möjligt för dig att skapa egen spa-känsla genom enkla behandlingar därhemma om du inte har tid eller möjlighet att unna dig ett besök på en spa-anläggning. Produkterna kan användas för både dagliga hudvårdsrutiner och sköna och lyxiga seanser i lugn och ro där du stänger vardagen ute för att hämta kraft. Några stearinljus, lite uppskuren frukt eller grönsaker och något gott att dricka till sätter guldkant på din egen stund.

 

– Uppfyller Apotekens krav: YR Spa-serien är tillverkad i Sverige efter apotekskravlistan och den riktar sig till "hen" för både ung och mogen hud.

 

– Använd produkterna tillsammans i vardagen: Tanken är att ni ska kunna använda produkterna tillsammans hemma, att använda för era hudvårdsrutiner och att kunna göra en mysig spabehandling. Att ni inte ska behöva ha olika serier på badrumshyllan för alla i familjen. Det blir lättare när ni ska ut och resa, enklare i vardagen att ha en serie som passar både vuxna och vuxna barn. Läs mer om hur du kan använda produkterna:

Yvonne & Sandras Bästa Tips

 

– Prisvärt! Alla ska ha rätt till bra hudvård! Vi tycker alla ska kunna ha råd med kvalitetsprodukter för sin hud – kroppens största organ. YR SPA är en serie som är otroligt dryg. Man behöver ytterst lite av innehållet för att de ska ge verkan.

 

YR SPA Innehåller 95-99% Naturliga/Organiska ingredienser.

3st produkter Innehåller 85% Naturliga/Organiska ingredienser.

 

 

Vi kan även berätta att YR SPA serien är vegansk, förutom 2 st kroppsprodukter.

 

 

EJ DJURTESTADE!

Våra produkter har sedan vi startade för 20år sedan aldrig varit djurtestade.

 

 

– Nyhetsbrev med erbjudanden: Vi älskar den fina och nära kontakten med alla er som använder våra produkter. Ni lär oss massor och vi hoppas kunna dela med oss av det vi har att erbjuda. Vill du få våra nyhetsbrev med erbjudanden så kan du skriva in ditt namn och mejladress i formuläret längst ner på vår hemsida: www.yvonneryding.com

 

SHOP

 

Vi önskar dig en fantastisk vecka och unna dig nu en skön spabehandling hemma:)

KRAMAR // Sandra & Yvonne

 

Yvonne Ryding Cosmetics AB

@yrskincare YR Skincare

Please reload

Senaste inlägg:

2017-12-11

2017-10-09

Please reload

Arkiv:
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon