FACE BOOST

October 9, 2017

YR SPA MULTI-LIFT FACIAL SERUM 

Känslan på huden när du smörjer in dig med denna produkt kan beskrivas som härlig, len, mjuk och soft. Serumet går direkt in huden och ger verkan på en gång. Det är en otroligt dryg produkt, du behöver väldigt lite varje gång du använder produkten. Serumet innehåller en rad högteknologiska ingredienser som har sitt ursprung från havet och dess växter, samt NMF (Natural Moisterizing Factor, naturens naturlige fuktbindare) som hjälper till att bibehålla fukten i huden under lång tid. Vi har har använt näringsrika och skyddande ingredienser från den svenska naturen, däribland extrakt från enbärsbuskskott och hjortronextrakt.

Helt enkelt en grym fuktboost för ansiktet!

NU kan du köpa YR SPA Multi-Lift Facial Serum för 179:-
(Ord. pris 199:-)

Erbjudandet gäller från 6 oktober t.o.m. 20 oktober.

SHOP

 

YR SPA MULTI-LIFT FACIAL SERUM

Produkten innehåller 95% organiska/naturliga ingredienser.

För: Alla hudtyper inkluderat känslig hud.
Beskrivning: Ett ansiktsserum för den som vill ha en rejäl ”fuktbomb” som hjälper huden att miniminera linjer. Serumet innehåller både en rad aktiva högteknologiska ingredienser och naturligt extrakt från enbärsskott och hjortron. Både enbärsskott och hjortron besitter dessutom anti-age egenskaper på grund av fukt. Serumet kan användas på fet /oljig hud istället för ansiktskräm, då den typen av hud behöver mest fukt och inget fett. Serumet används annars under en ansiktskräm, förslagsvis en av våra egna…

(YR SPA MULTI NUTRIENT FACIAL CREAM eller
YR SPA ANTI-AGE MOISTURIZER)


-Serumet innehåller en rad högteknologiska ingredienser som har sitt ursprung från havet och dess växter.
-Ion Moist: Upprätthåller en fuktbarriär på kort och lång sikt, genom att tillföra NMF (Natural Moisterizing Factor). Den behåller även kalcium-nivån i mogen hud.
-Hyadisine: Likhet med hyaluron syra, och dess fuktegenskaper. Motverkar uppkomst av rynkor och ger omedelbar fukt i huden.
-Hyanify: Stimulerar till att behålla fukt på djupet, och ger en hållbar fukt på lång sikt.
-Naturligt enbärsskottsextrakt med hög koncentration av antioxidanter, som hjälper huden att bibehålla fukt under lång tid.
-Naturligt hjortronextrakt, rikt på E-vitamin och karotenoider.

KRAM// Yvonne & Sandra

 

Instagram: @yrskincare Facebook: YR skincare

 

 

Please reload

Senaste inlägg:

2017-12-11

2017-10-09

Please reload

Arkiv:
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon