YR SPA: hen, han, hon, ung & mogen HUD. ALLA!

August 25, 2017

 

 

YR SPA TILL FÖR:

hen, han, hon, ung & mogen HUD. ALLA!

 

 

Tanken är att ALLA skall kunna använda våra produkter hen, han, hon, ung & mogen hud. Med vår YR SPA serie kan du skräddarsy produkterna för just din hud. De flesta av våra produkter passar allas hudtyper, endast ansiktskrämerna är anpassade för olika hudtyper. Du skall inte behöva många olika produkter för att din hud skall må bra. Om din hud är torr, fet, kombinerad eller normal, alla skall kunna använda våra fantastiska YR SPA produkter! Därför kan den du lever med eller familjen använda rengöring, ansiktsvatten, peeling/mask bland annat tillsammans.   

 

KONTAKTA OSS:

Längst ner på vår hemsida kan du skriva ett mejl till oss och berätta om din hud. Vi svarar så fort vi kan vilka produkter i YR SPA serien som passar din hud, eller om fler i din närhet som behöver hjälp med hudvårdstips.

https://www.yvonneryding.com/

 

 

YR Spa: 

 

är en hudvårdsserie avsedd för apotekens krav och regler.

 

 

 

De 12 olika hudvårdsprodukterna för ansikte och kropp är svensktillverkade och innehåller organiska/naturliga ingredienser från den nordiska naturen. YR Spa riktar sig till "HEN" ung som mogen hud. Samtliga produkter är baserade på vår egen filosofi sedan 20 år tillbaka, det vill säga med naturligt och organiskt uppbyggda recept. Vi kallar det "naturlig hightech” och det bygger på högkvalitativa recept med inslag av bland annat blåbär, ljung, lingon och andra nordiska växtextrakt samt vegetabiliska oljor. Vi använder även aktiva ämnen i terapeutiska doser – den dosering av ämnet som krävs för att få dokumenterade terapeutiska resultat. Alla produkterna har en anti-allergen doft som Yvonne utvecklat på egen hand tillsammans med sina döttrar. Produkterna är fria från parabener och mineraloljor. 

Innehåll och förpackningar är valda med omsorg för att uppfylla hållbara och miljömässiga krav.

 

SHOP

 

 

YVONNE & SANDRA:

VÅRA BÄSTA TIPS

 

 

Instagram: @yrskincare Facebook: YR skincare

 

 

Please reload

Senaste inlägg:

2017-12-11

2017-10-09

Please reload

Arkiv:
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon