YR HÅR! Nu i 50ml!

August 15, 2017

 

Lilla Hårserien!

Nu går det att köpa vår Hårserie i små förpackningar

50 ml. Dessa förpackningar är bra om man ska resa iväg på en weekend eller om man vill testa på hårserien innan man köper full size. Hårserien är skapat för torrt och skadat hår/hårbotten, eller om du har färgat håret mycket och behöver få tillbaka balansen och lyster till håret. 

 

 

YR SCHAMPO | 250 ml / 50 ml

Beskrivning: Ett fantastiskt schampo baserat på modern teknologi med milda tensider. Det är helt sulfatfritt. Ämnat för moget hår, som varit med om det mesta. Produkten är designad för att hjälpa behandlat och färgat hår, skyddar mot slitage och att färg stannar kvar längre. Produkten är anpassad för att hjälpa en torr och trött hårbotten.

 

YR LEAVE-IN BALSAM | 250 ml / 50 ml

Beskrivning: Ett hår balsam som lämnas kvar i håret, så att det går lättare att reda ut. Produkten innehåller bland annat Argan olja som hjälper ett trött, färgat och slitet hår att bli mjukt, fylligt och glansigt utan att håret blir tungt och platt.

 

YR PRESTYLING | 100 ml / 50 ml

Beskrivning: Gör att håret känns tjockare och enklare att frisera. Den innehåller en del fixative som gör att håret fixeras som i vanlig hårspray. Fixativet gör att frisyren sitter bättre. Den innehåller också en del vaxer som gör håret mer följsamt om man t ex vill sätta upp håret och vill få det mindre spretigt. Man kan använda produkten till att ”krama fram” lockar och/eller för att få håret att kännas mer fylligt. Det är en svår balans att få fram en produkt som skall ge mer ”body” till håret utan att håret tyngs ner av ”för mycket produkt” Det är just denna balansen som denna produkten erbjuder.

 

 

LÄS MER: YR HÅR

 

 

SHOP

 

 

Vi önskar er en fortsatt fin Augusti.

// KRAM från oss Yvonne & Sandra

 

SOCIALA MEDIER Instagram: @yrskincare Facebook: YR skincare

 

 

Please reload

Senaste inlägg:

2017-12-11

2017-10-09

Please reload

Arkiv:
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon