Välj hudvårdsprodukter tillverkade i Sverige

March 24, 2017

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något för miljön!

 

YR-produkterna är baserade på vår egen filosofi sedan 20 år tillbaka:

 

– Utvecklade i Sverige av Yvonne Ryding och lokalt tillverkade i samarbete med svenska laboratorier. Ärlighet kring produkterna, närhet och kunskap om dess innehåll är viktigt för oss. Vi kan argumenten bakom varje enskild ingrediens och hur de samspelar med övriga råvaror. Våra produkter produceras på Svenska Krämfabriken i Falun och på SALAB med tillverkning i Gustavsberg.

 

– Organiska/naturliga produkter med naturliga ingredienser från nordisk skog och mark. De är baserade på vegetabiliska oljor och vår egen antiallergena YR-doft. De håller pH-värde 5,5 vilket är samma som hudens eget värde. Vi skulle aldrig komma på tanken att använda mikroplaster utan använder fina korn från naturen själv, till exempel malda svartvinbärskärnor. Självklart testas inga av våra produkter på djur! Vi blandar våra organiska/naturliga ingredienser med aktiva och "högteknologiska" ingredienser som har välkända och dokumenterade resultat. Alla används i terapeutiska doser vilket innebär exakt den mängd som behövs för att den skall göra nytta enligt senaste forskningsrönen.

 

 

– Hygieniska förpackningar, dvs alla våra produkter levereras alltid i tuber och flaskor och aldrig i burkar. I en burk är det lättare att det kommer in bakterier via fingrar och luft. Produkten åldras då snabbare och bakterier som frodas i burken smörjer du sedan in huden, vilket kan framkalla allergi eller utslag. I burkprodukter måste man därför använda onödigt mycket konserveringsmedel.

 

– Prisvärt! Vi tycker alla ska kunna ha råd med kvalitetsprodukter för sin hud – kroppens största organ. Vi vågar påstå att vi lägger ner mer tid och fokus på innehållet och vad de ger för resultat än många andra tillverkare. Vi tycker alla ska ha rätt till bra hudvård!

 

– Återvinningsbara förpackningar såklart...du sorterar dessa som du sorterar annat avfall hemma. Kläm ur det sista och skölj gärna innan återvinningen så gör du oss alla en extra tjänst.

 

– Uppfyller Apotekens krav: YR Spa-serien är tillverkad efter apotekskravlistan – dvs den riktar sig till "hen" med både ung och mogen hud.

 

– Använd produkterna tillsammans. Tanken är att ni ska kunna använda produkterna tillsammans. Att ni inte ska behöva ha olika serier på badrumshyllan. Det blir lättare när ni ska ut och resa och enklare i vardagen att ha en serie som passar både vuxna och vuxna barn. Läs mer om hur du kan använda produkterna: Yvonne & Sandras Bästa Tips.

 

– En skön stund hemma: Vi jobbar med begreppet "compact spa" som bygger på idén att du skall kunna skapa dig en skön och mysig stund för dig och din hud hemma i badrummet. Oavsett om du har ett stort eller litet badrum. Vi vill göra det möjligt för dig att skapa egen spa-känsla genom enkla behandlingar därhemma om du inte har tid eller möjlighet att unna dig ett besök på en spa-anläggning. Produkterna kan användas för både dagliga hudvårdsrutiner och sköna och lyxiga seanser i lugn och ro där du stänger vardagen ute för att hämta kraft. Några stearinljus, lite uppskuren frukt eller grönsaker och något gott att dricka till sätter guldkant på din egen stund.

 

– Nyhetsbrev med erbjudanden: Vi älskar den fina och nära kontakten med alla er som använder våra produkter. Ni lär oss massor och vi hoppas kunna dela med oss av det vi har att erbjuda. Vill du få våra nyhetsbrev med erbjudanden så kan du skriva in ditt namn och mejladress i formuläret längst ner på vår hemsida: www.yvonneryding.com

 

Må gott och hämta skön ny kraft i helgen :)

 

Bästa hälsningar,

 

Yvonne och Sandra

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg:

2017-12-11

2017-10-09

Please reload

Arkiv:
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon