Några tips til en fräschare hy

July 25, 2016

1. Rengöring
Tvätta ansiktet morgon och kväll, använd en skonsam och återfuktande ansiktsrengöring så slipper du den torra och fnasiga hy som vanlig tvål ger.

 

2. Återfukta

Smörj in ansiktet morgon och kväll så blir huden mjuk och återfår sin fuktbarriär. Ansiktskräm verkar så länge du regelbundet smörjer in dig, så fort du slutar smörja in dig börjar fuktförlusten igen.

 

3. Kost

Immunförsvaret är kroppens armé, får du inte i dig tillräckligt med mineraler, vitaminer, bra fetter och proteiner syns det direkt på huden, håret och naglarna. Passa på o frossa i härliga sommar grönsaker, bär och frukt.

 

4. Motion

Trött, glåmig och livlös hy behöver energi för att få tillbaka sin lyster. Om du inte orkar eller kan springa eller köra på gymmet så är det billigast och enklast med långpromenader som stärker hjärtat och ökar blodcirkulationen.

 

5. Sömn

Brist på sömn gör att huden åldras snabbare, blir skörare och inte läker inte lika lätt.

 

Njut av sommaren, kram 

 

 

Please reload

Senaste inlägg:

2017-12-11

2017-10-09

Please reload

Arkiv:
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon