Kära läsare

June 20, 2016

Tiden går och vi med den. För er som undrar vad som hänt med bloggen. – Jo då det är en blandning av lathet, insta + FB som har tagit min energi och hackare från Polen (en omgång) och Ryssland (en annan omgång) som krånglat till sidan. Då går det inte att blogga. – Ja det är bara förklaringar, men jag skyller inte ifrån mig. Arbetsbelastningen som jag haft sedan 2013, och som ökat ännu mer sista året, gör att jag har svårt att räcka till.

 

+ 50 och jag känner av att jag har en lång period bakom mig, och även nu , med arbete som resulterar i trötthet. Man skulle nog kunna säga att man är sliten . Börjar man känna av ålder, tro?

Jag försöker vara duktig på att vara ute i friska luften i naturen, och så lite vårdande ansiktsbehandlingar. Det hjälper!

 

Jag erkänner att frågan slagit mig, hur länge orkar du i samma tempo??

 

Min oas

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg:

2017-12-11

2017-10-09

Please reload

Arkiv:
Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon