Yvonnes id

Naturlig Hightech beskriver den formula vi arbetat med sedan starten for 20 år sedan: Modernt utnyttjande av klassiska ingredienser från växtriket som gör gott för huden. Huvuddelen frodas runt husknuten, i skogen, på vidderna och i fjällen här i Sverige. Vi tillför även en liten del aktiva ingredienser från andra hörn av världen och från våra världshav. Kombinationen blir en högteknologisk hudvårdsserie inspirerad av nya forskarrön, egna erfarenheter och av traditionella svenska huskurer.

YR Skin Care innhåller många ingredienser du även kan använda i en god måltid med familj och vänner.

YVONNES IDÉ

Man behöver inte ha känslig hud för att bry sig om vad som finns i krämer man smörjer in sig med. "– Jag fick stora problem med min hy, när jag var i tjuoårsåldern och och började använda mycket makeup efter att jag vunnit Miss Universumtiteln. Det var då idén om en egen hudvårdsserie dök upp. Jag tröttnade på att försöka hitta produkter som skulle hjälpa mig med mina hudproblem och jag började fundera över de långsiktiga effekterna av det vi tillför vår kropp genom huden".

"– Min idé om hudvård baserar sig på en genuin tro på kraften i det som naturen ger, och det vi själva gillar. Recepten i alla mina produkter är utvecklade av mig tillsammans med svenska laboratorier och med svenska tillverkare. Många ingredienser kommer från skog och mark i Norden. Jag blandar dem med moderna och aktiva ingredienser för att nå ännu bättre resultat. Min devis är: Naturliga ingredienser så långt det är möjligt utan att göra avkall på den kosmetiska känslan”.

Naturlig skönhet börjar inifrån – det finns en hel del kvinnor där ute som vi vare sig har övertygat eller träffat ännu, men vi kommer med all säkerhet fortsätta leta efter er...

YR SPA – EN SKÖN STUND
Tanken med YR Spa är lika enkel som ren: Att värna om det naturliga och okonstlade – och att plocka hem dofter och förnimmelser från svenska skogar, sjöar, fjäll, fält och stränder ända hem till ditt badrum. SPA -serien har skapats för att på ett ljuvligt sätt och med enkla medel koppla av från den stressade miljö som många av oss idag lever i.

 

BRA FÖR DIN HUD

 • Produkterna har samma pH-värde som huden (pH 5,5), vilket gör dem mycket hudvänliga.
   

 • Många av produkterna innehåller högteknologiska ämnen som är framtagna i samarbete med framstående forskare inom hudvård.
   

 • Produkterna är baserade på vegetabiliska oljor och växtextrakt och följer med i den ekologiska utvecklingen.
   

 • Produkterna är effektiva då de innehåller rekommenderade halter aktiva ingredienser som har dokumenterad effekt.
   

 • Produkternas skonsamma men effektiva sammansättning är lämplig även för känslig hud.
   

 • Alla våra hudvårdsprodukter är framtagna utan mineraloljor, såsom vaselin och paraffin.
   

 • Produkterna är fria från konserveringsmedeltypen parabener.
   

 • Produkterna är fria från alkohol såsom etanol.
   

 • Produkterna har en unik och speciellt framtagen YR-doft som är antiallergen, det vill säga att den även passar för personer med känslig hy.