Made in Sweden

YR är ett svenskt varumärke med sina rötter djupt förankrade på svensk mark och i svensk natur. Alla produkter tillverkas i Sverige. De flesta av de ingredienser vi använder kan hittas på en vandring i våra skogar, åkrar och berg. Här uppe i norr är vi välsignade med ren luft och rent vatten, samt en frisk och naturligt väl bevarad miljö runt hörnet.

 

Vi baserar allt vi gör på följande tre fundament:

 

1. SVENSK TILLVERKNING

2. NATURLIGHET

3. AKTIVA INGREDIENSER

 

1. SVENSK TILLVERKNING
Vi har full kontroll över tillverkningsmetoderna genom ett nära samarbete med vår kemist Lena Hällstig, våra svenska producenter och laboratorier. Vi kan därför garantera absolut högsta kvalitet längs hela produktionskedjan från A till Ö. Vi känner personligen de flesta av de människor som arbetar med våra produkter och vi är säkra på att de gör det med den respekt som förväntas av dem. Genom att tillverka alla våra produkter i Sverige minskar vi transport och andra icke-hållbara faktorer i tillverkningsprocessen.

 

Att känna människorna som jobbar på laboratoriet och i produktionen hjälper oss att hålla förtroendekedjan intakt från naturen till butiken. 

 

2. NATURLIGHET

Vi använder vår slogan "Skönhet av naturen" med stolthet. Yvonne Ryding vann världens mest prestigefyllda skönhetstävling enbart på sina egna meriter och sin skönhet, långt innan plastikkirurgi och botox var en vardagssak. Hennes erfarenheter efter den explosiva uppmärksamheten hon fick som fröken Universum samt hennes globala resande ledde till djupa insikter om att ta hand om hud, kropp och själ den naturliga vägen.

Skönhet av naturen – hudvårdsserien är utvecklad av naturliga ingredienser och med en övertygelse om att naturlig skönhet börjar inifrån.

Yvonne erfarenheter från dessa år har varit viktiga ingångar i utformningen av våra produktlinjer. Vi har lärt oss att det är bäst om de produkter vi använder är så ärliga, enkla och naturliga som möjligt. Kombinationen av naturliga ingredienser och högteknologiska aktiva ingredienser har visat sig tåla kortlivade trender och bygga en pålitlig bas för långtidsbehandling.

 

 

3. AKTIVA INGREDIENSER

Vi kompromissar inte när vi väljer rätt aktiva ingredienser. De bidrar till att berika våra produkter med en positiv biologisk utveckling för mänsklig hud. Modern forskning visar till exempel att antioxidanter kan stimulera bildandet av nya celler i huden. Eftersom blåbär innehåller höga doser antioxidanter, är det naturligt för oss att välja dem, snarare än billigare alternativ, som tillverkas på kemisk väg.

 

Att veta att hjortron från våra berg är fullproppade med antioxidanter så som C, E, A -vitaminer gör dem till ett lätt val när vi skapar recepten för våra hudvårdsprodukter.  

Se vårt sortiment: