yvonneryding.com

"Att ta hand om din hy

är en av de

bästa investeringar

du kan göra i livet". 

Välkommen, vi presenterar en av våra produkter – YR Spa Anti-Age Moisturizer. Mer Info

Nytt samarbete 2017…

Yvonne och JOY

Vi är både stolta och glada för vårt samarbete med modekedjan JOY och dess butiksnät. Vi välkomnar alla er JOY-kunder till våra produkter och hoppas ni skall uppskatta dem. Kolla JOY här.

Våra hudvårdsprodukter utvecklas och tillverkas i Sverige. Huvuddelen av våra ingredienser växer och frodas i våra svenska skogar, åkrar och fjäll. Vi toppar recepten med aktiva ämnen för att ge dig det bästa vi kan. Kolla in våra serier:

Bra tips och sköna ideer –  för mogna och unga:

Yvonnes bästa
Sandras bästa

Shoppa loss

i vår nätbutik

Kolla in våra

ingredienser

 

En skön stund hemma.

Den där känslan när man unnar sig tid och omtanke i sitt eget badrum. När man stänger vardagstempot ute. När man låter tankarna landa och när man tar hand om bara sig själv.

"Drömmen om en egen hudvårdsserie började med en Miss Universum-titel".

Miss Universum 1984 Yvonne Ryding

År 1984 förändrades Yvonnes liv över en natt. Att vinna den prestigefyllda titeln Miss Universum vände upp och ner på tillvaron från normal skolflicka till ett liv som kändis och superstjärna. En helt ny tid med uppmärksamhet, 

världsomspännande resor och möten med media, nya kulturer, religioner och människor blev en lika stor möjlighet som utmaning. Mer om historien.

 

"Jag fick nya erfarenheter längs vägen och insåg att det var inte bara viktigt, utan absolut nödvändigt, att ta hand om min kropp – både på insidan och utsidan – för att kunna hantera tempot".

Mer om huden.

 

Naturlig Hightech, YR Skin Care, Skönhet av naturen

Visst, ibland behöver även vi gå över ån efter vatten, men det flesta aktiva ingredienser vi använder för att stimulera och vårda huden finns faktiskt här hemmavid. Våra recept innehåller substanser från bär, enbärsskott, älggräs, ljung, björksav, svartvinbärsfrön och många fler välkända svenska växter.
Vi testar inte på djur. Våra produkter är organiska och naturliga, och innehåller inga mikroplaster. Våra förpackningar är återvinningsbara och vi arbetar för att byta allt mot biodynamiskt nedbrytbara förpackningar.

Läs mer...